Nacht van de nacht

Wat als je geen hand voor ogen ziet? Dan moet je je andere zintuigen aan het werk zetten! Ga met onze gidsen mee op pad deze ‘nacht van de nacht’.

Spannende nachtwandeling

Ontdek Natuurpark Lelystad in het donker en ga mee met deze wandeling tijdens de nacht van de nacht.

Het park is normaal gesproken niet toegankelijk na zonsondergang, maar voor deze excursie maken wij een uitzondering. Omdat het park onverlicht is, ben je tijdens de wandeling meer gefocust op de zintuigen. Dit maakt de wandeling extra spannend en speciaal!

We starten om 20.00 uur op het plein voor het bezoekerscentrum.

 

Nacht van de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd. Kijk hier voor de andere activiteiten.

Praktische informatie

Parkeren

Parkeer de auto op het centrale parkeerterrein bij Natuurpark Lelystad. De excursie start vanaf het plein voor het bezoekerscentrum. Parkeren kost €3,- voor niet begunstigers.

Wandelschoenen

Trek stevige wandelschoenen aan.

Locatie

Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad, Vlotgrasweg 11.

Nacht van de nacht

Excursie

Bestel je ticket

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?