IMG_2223.JPG

WILDkamperen

Natuur dichtbij

WILDkamperen 2017 is voorbij https://www.flevo-landschap.nl/k/n153/news/view/34181/248/natuurliefhebbers-genieten-tijdens-wildkamperen-2017.html

Het Flevo-landschap brengt in het weekend van 7, 8 en 9 juli natuur wel heel letterlijk dichtbij. Dit weekend kunt u namelijk, met uw eigen tent, komen wildkamperen in Natuurpark Lelystad. Ontwaak tussen de dieren, droom weg bij de nachtelijke dierengeluiden doe mee aan de vele activiteiten. 

- AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK - 

Prachtige plekken en leuke activiteiten
Onze boswachters hebben diverse plekken in het park gecreëerd waar u met uw eigen tent kunt staan. Dit gaat van kleine plekjes aan de rand van de grote plas tot grote plekken op velden in het park of plekken bij een beverkijkhut. Er zijn zelfs plekjes aan de rand van het leefgebied van de wisenten en Przewalskipaarden. Het is een weekend boordevol natuurbeleving, gezelligheid en leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo is er een leuke avondspeurtocht, kampvuuravond, huttenbouw middag en nog veel meer. Elke ochtend staat er een heerlijk biologisch ontbijt voor u klaar in de prehistorische nederzetting. Er zijn toiletten aanwezig, wasgelegenheid en zelfs een aantal douches.

IMG_2258.JPG

Activiteiten

Er zijn diverse activiteiten tijdens het WILDkampeerweekend. Denk aan een leuke lichtjestocht op vrijdagavond, hutten bouwen, kampvuur etc. Iedereen mag daar aan meedoen. Daarnaast zijn er nog excursies op inschrijving. Iedere kampeergast kan zich voor 1 vand deze excursies inschrijven. 

Voorbeelden van excursies

  • Mee met de boswachter op dierenronde
  • Op safari met de excursiewagen en boot
  • Een kijkje achter de schermen bij beheerschuur
  • Workshop eten uit de natuur

Na uw definitieve reservering krijgt u de mogelijkheid om een excursie te kiezen.

 

Tarieven

Tentplaats kost  €40,- voor twee nachten.
Overnachting in de boerderij €10,- p.p. voor twee nachten
Volwassenen betalen €25,- p.p. (inclusief tweemaal ontbijt en activiteiten)
Kinderen t/m 12 jaar  €20,-. (inclusief tweemaal ontbijt en activiteiten)

U kunt geen tentplaats boeken zonder het arrangement af te nemen.

Extra kosten (niet inbegrepen)
Op zaterdagavond is er een gezellige avond met BBQ in de prehistorische nederzetting. Na uw aanmelding ontvangt u hier meer informatie over.

WILDkamperen is voor alleen voor begunstigers van Het Flevo-landschap.
Bent u nog geen begunstiger? Geen probleem. Voor €18,- euro per jaar steunt u de Flevolandse natuur en Natuurpark Lelystad. Zodra het aanmelden is gestart kunt u aangeven dat u begunstiger wordt en dus mee wilt doen aan het WILDkamperen of bushcraften.  

Annuleren
Uw boeking is definitief na betaling. Wilt u annuleren? dan kan dit nog kosteloos tot 24 juni. Daarna gelden onze annuleringsvoorwaarden.

WILDkamperen 2016

Bekijk hier een vlog van een van de deelnemers 2016

Bekijk hier de foto's van WILDkamperen 2016

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!