Natuurpark-lelystad-wilde-zwanen.jpg

Arrangementen Natuurpark Lelystad

Arrangementen Natuurpark Lelystad

Vroege vogel arrangement – € 23,75 p.p.
Al vroeg (08.00 uur) staat de elektrische wagen De Salamander te wachten om met uw groep (max 20 personen) mee te gaan met de boswachter op zijn dagelijkse ronde langs alle dieren. Indien er nog dieren worden bijgevoerd, mag uw groep hier uiteraard bij assisteren. Tegen half 10 gaat het restaurant voor uw groep open en kunt u aanschuiven bij het ontbijtbuffet.

Eland arrangement - € 26,50 p.p.
Ontdek het park met de wagen, de boot of al wandelend. Onze gids neemt u graag mee! Voor of na de excursie kunt u bij restaurant Hajé genieten van een heerlijk lunchbuffet.

Otter arrangement – € 42,50 p.p.
Uw groep wordt gastvrij ontvangen met koffie, thee en appeltaart in het restaurant. Daarna gaat u met een gids Natuurpark Lelystad verkennen. Dit kan wandelend, met de wagen of met de boot. Na afloop geniet u nog in het restaurant van een heerlijk buffet of drie gangen diner.

Arrangement is te boeken vanaf groepen van 10 personen. 

Zakelijke arrangementen

Uw vergadering in de Waterlely onderbreken met een heerlijke energiewandeling door Natuurpark Lelystad? Dat kan! Wist u dat er hele bijzondere dieren in dit park leven? Ontdek in welk prachtig gebied u zich begeeft en leer van alles over de bijzondere dieren in het park.

Deze energiewandeling van 1,5 uur kost u slechts € 80,-     

Wilt u het hele park zien? Ga dan mee met onze gids in de excursiewagen. Kosten €140,-

Gaat u liever varen met de fluisterboot? Dat kan ook, ook hiervoor geldt het tarief van € 140,-. Lunchen op de boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij de wandeling kunnen maximaal 25 personen mee per groep. In de excursieboot en –wagen maximaal 20 personen. Combinaties zijn ook mogelijk. Is uw groep kleiner dan 10 personen, dan gaat de boeking in overleg.

Contactgegevens

Meer informatie of reserveren? Neem contact op met Hajé Natuurpark:  

E-mail: natuurpark@haje.nu
Telefoon: 0320- 286 143

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 11.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag 11.00 tot 18.00 uur

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!