Natte Graslanden Almere.jpg

Natuurfoto's leren maken in de Lepelaarplassen

 • Geen actieve datum voor deze activiteit
 • Speciaal voor volwassenen Thema: Fotografie
 • Almere

Over de activiteit

Onder leiding van natuurfotograaf en natuurgids Michiel Leegerstee wordt een wandeling door het niet vrij toegankelijke deel van de Lepelaarplassen gemaakt. Niet alleen leert u tijdens deze wandeling de instellingsmogelijkheden van uw camera toepassen om onder verschillende omstandigheden een mooie foto te maken (veel of weinig licht/stilstaande of bewegende onderwerpen) maar u gaat vooral bruisend van energie en vol motivatie weer naar huis.

Het is de combinatie van fotografie, samen bezig zijn en natuurbeleving. De wandeling is met name geschikt voor fotografen die een camera met instellingsmogelijkheden hebben, vaak op de automaatstand fotograferen en zich willen verbeteren in techniek en anders willen leren kijken..

Tijdens de wandeling is er voldoende tijd om vragen te stellen en te fotograferen. Michiel geeft de deelnemers een uitgebreid advies voor de juiste instellingen en functies van de camera voor algemene Natuurfotografie. Speciale aandacht wordt gegeven aan compositie, standpunt, licht, bewegende en stilstaande onderwerpen.

Bijzonderheden

Benodigdheden: camera met instelmogelijkheden, eventueel een éénbeenstatief.
Kleding afstemmen op de weersverwachting, laarzen of waterdichte schoenen aan en versnapering en drinken meenemen voor onderweg. 

Startlocatie

Bezoekerscentrum De Trekvogel.
Oostvaardersdiep 16
1309 AA Almere

Zet javascript aan om de kaart weer te geven

Andere activiteiten in ditzelfde gebied:

 • zaterdag 9 december

  Winterwandeling Lepelaarplassen

  Almere
 • dinsdag 26 december

  Kerstwandeling op 2de kerstdag Lepelaarplassen

  Almere

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!