A10 Uitgast Swifterkamp1403 Wim Konings.jpg

Living History Day in Swifterkamp

 • Geen actieve datum voor deze activiteit
 • Evenement
 • Lelystad

Gratis
Aanmelden niet nodig

Over de activiteit

Living History Day is een dag die georganiseerd wordt door Swifterkamp. Deze prehistorische nederzetting is gelegen op Natuurpark Lelystad. U kunt uw auto gewoon op de parkeerplaats van het Natuurpark zetten en vervolgens lopend naar Swifterkamp toe. 

De Living History Day van het Swifterkamp is een boeiend en leuk jaarlijks evenement waarbij op het terrein van het Swifterkamp allerlei groepen en personen worden uitgenodigd die een markant beeld van de geschiedenis uitbeelden.

Over de jaren heen hebben zij daarmee Vikingen mogen verwelkomen, middeleeuwse edelsmeden, mandenvlechters, een leerlooier, jager/verzamelaars, historische kookgenootschappen... maar ook veel voor kinderen leuke historische zaken zoals echte ouderwetse vertellers met spannende verhalen aan het kampvuur, of plekken waar je prehistorische muziekinstrumenten en kunst kunt maken in een echt prehistorisch huisje.

Een Living History Day moet vooral leven, het is echt een dag voor ons, van ons, maar vooral met jullie, de bezoekers. Graag willen wij u betrekken in de leef- en denkwerelden uit het verleden die ons zo boeien. Zo nemen wij u graag mee op een reis door de tijd.

Bijzonderheden

Evenement is bij de Prehistorische Nederzetting op Natuurpark

Zet javascript aan om de kaart weer te geven

Andere activiteiten in ditzelfde gebied:

 • zaterdag 23 september

  Burendag - start 10.30 uur

  Lelystad
 • zaterdag 23 september

  Burendag - start 11.30 uur

  Lelystad
 • zaterdag 23 september

  Burendag - start 12.30 uur

  Lelystad
 • zaterdag 23 september

  Burendag - start 13.30 uur

  Lelystad

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!