MSW_0907.jpg

Van wisent tot eland

  • Geen actieve datum voor deze activiteit
  • Voor het hele gezin
  • Lelystad

Begunstigers en kinderen tot 12 jaar betalen € 5,- , niet begunstigers betalen € 7,50.

Over de activiteit

Wel eens oog in oog gestaan met galopperende przewalskipaarden, imposante edelherten of wroetende zwijnen? Ooit ooievaars zien broeden in een hoge boom of een eland en wisent in het echt gezien? Het is allemaal mogelijk in Natuurpark Lelystad. Het park is zo ingericht dat bezoekers zich er thuis voelen en al snel in de ban komen van het boeiende leven van de dieren. Kilometers lange fiets- en wandelpaden slingeren door het bosrijke terrein, waardoor een wandeling of fietstocht een ontdekkingstocht door de natuur is. Omdat het park bijna 400 ha groot is, is het best een hele flinke wandeling als je alles wilt zien.

Op zondag tijdens de Week van het Landschap kun je daarom met onze elektrische excursiewagen mee het park door. De wagen vertrekt om 13.00 uur en om 14.00 uur. Een kaartje kunt u in het bezoekerscentrum kopen. 

Let op: ivm de RIVM regelgeving kan er maar een beperkt aantal mensen in de wagen, namelijk maar 3 huishoudens per ronde. Wij kunnen u dus geen plek garanderen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Bijzonderheden

Haal uw ticket in het bezoekerscentrum

Let op: ivm de RIVM regelgeving kan er maar een beperkt aantal mensen in de wagen (3 huishoudens per ronde). Wij vragen hier uw begrip voor.

Zet javascript aan om de kaart weer te geven

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!