Begunstiger voor het leven

Als begunstiger voor het leven steun je de Flevolandse natuur tot wederopzegging of totdat je er niet meer bent. Je bent begunstiger voor het leven voor € 360. Ben je 65 jaar of ouder, dan kun je begunstiger voor het leven worden voor € 180. Met jouw steun kunnen we voor meer dan 50 prachtige natuurgebieden zorgen en profiteer je zelf ook van mooie voordelen! Draag je de natuur in Flevoland een warm hart toe en wil je helpen als begunstiger voor het leven? Vul dan hieronder jouw contactgegevens in om jouw bijdrage via iDEAL over te maken. Alvast heel hartelijk bedankt!

Aanhef
 
 
Betalen via IDEAL

Als dank voor jouw steun ontvang je de minigids Tuinvogels cadeau. Deze gids helpt je bijna 70 vogels herkennen die voorkomen in dorpen en steden, zowel in de tuin als in het park of in de gracht.

Daarnaast ontvang je een handige beleefkaart van Natuurpark Lelystad. Dwaal met deze kaart door dit prachtige natuurgebied, ontdek bijzondere dieren en beleef het ritme van de seizoenen.

Als begunstiger ontvang je drie keer per jaar het magazine ‘Natuur dichtbij’, boordevol natuurnieuws uit Flevoland.

Met de begunstigerpas kunt je gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad en met korting plaatsen reserveren voor onze excursies en activiteiten.