Groepsactiviteiten

Op zoek naar een actief programma in de natuur voor een familiefeest of een personeelsuitje? Kom dan naar Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap verzorgt diverse groepsexcursies en biedt u diverse arrangementen aan. U kunt een groepsexcursie aanvragen. Bij voorkeur 3 weken voor de geplande datum.

Wandelexcursie

Uw groep wandelt door het Natuurpark met een gids die u allerlei wetenswaardigheden over de dieren en planten vertelt. Deze excursie kunt u het hele jaar door boeken. Voor groepen met meer dan 25 personen kunt u meerdere gidsen boeken.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 25 personen
Kosten: €80,- per groep

Excursiewagen

Ideaal voor oudere en jongere natuurliefhebbers is een rondrit met de excursiewagen, De Salamander. Deze elektrische wagen is geschikt voor 20 personen en is heel stil, zodat u volop kunt genieten van de natuur. Uw groep maakt een rit door het park, waarbij de gids op de mooiste plekken stopt om u uitleg te geven over de dieren.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €140,- per groep

Wagen-vaarexcursie

Wilt u het volledige park zien vanaf het water en vanaf de weg? dat kan! Ga mee met de wagen-vaarexcursie en combineer een rondrit met de excursiewagen met een ronde met de electrische fluisterboot. De groep van maximaal 40 personen wordt in twee gesplitst. De ene groep gaat met de excursiewagen en de ander met de boot. Na 45 minuten is er een wisseling. Deze excursie is te reserveren van 1 mei tot en met 31 okt.

Duur: 1,5 uur (2 x 45 minuten)
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €170,- per groep

Groepsgrootte: Maximaal 40 personen (2 x 20 personen)
Kosten: €250,- per groep 

Fietsexcursie

Ontdekt u het Natuurpark liever per fiets? Met 18 km aan fietspaden bent u niet snel uitgefietst. De gids brengt u naar de mooiste plekjes van het park en stopt regelmatig om een toelichting te geven. Deze excursie is het hele jaar beschikbaar. Uw groep kan zelf fietsen meenemen, of fietsen huren voor €5,50 per stuk. Hiervoor dient u wel te reserveren. Er zijn maximaal 20 fietsen beschikbaar.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €80,- per groep (exclusief fietsenhuur)

Vaarexcursie

Natuurpark Lelystad beschikt over een elektrische fluisterboot. Hiermee kunt u de natuur vanaf het water beleven. De fluisterboot vaart van 1 mei tot 1 november. De vaarexcursie kunt u op drie manieren invullen:

Duur: 1 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €140,- per groep

Voor meer informatie of om een groepsexcursie te boeken, kunt u 's zomers tussen 12.00 en 17.00 uur en 's winters tussen 12.00 en 16.00 uur bellen met 0320-286130.

Aanvraagformulier groepsexcursie

 

Excursie informatie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
(uu:mm) 

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!