Het Flevo-landschap annuleert tijdelijk alle excursies en sluit bezoekerscentra

Przewalski - J. Thijssen.jpgvrijdag 13 maart 2020

Het Flevo-landschap neemt een aantal maatregelen om besmetting met het coronavirus tegen te gaan. Zo annuleren we - in eerste instantie - tijdelijk alle excursies in de periode t/m 31 maart 2020 en sluiten we onze drie bezoekerscentra (Natuurpark Lelystad, De Trekvogel bij Almere en de Gesteentetuin op Schokland) t/m 31 maart 2020. De natuurgebieden rondom de drie bezoekerscentra blijven wel geopend.

Geld terug
Iedereen die een excursie heeft geboekt in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van de annuleringen en krijgt het inschrijfgeld binnenkort teruggestort.

Gebieden
Alle natuurgebieden van Het Flevo-landschap, die voor publiek toegankelijk zijn, blijven vooralsnog gewoon geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Wel zullen we de otters in Natuurpark Lelystad t/m 31 maart zonder publiek voeren.

Actuele informatie
De komende weken houden we u op de hoogte via onze website (www.flevolandschap.nl) Facebook en Twitter.

Vragen
Heeft u vragen over deze maatregelen? Stel deze dan per mail (info@flevolandschap.nl) of via social media (www.facebook.com/flevolandschap, www.facebook.com/natuurparklelystad). Wij beantwoorden uw vragen z.s.m.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!