Voorjaarseditie magazine binnenkort op de mat

1.gifvrijdag 20 maart 2020

Begunstigers en vrienden van Het Flevo-landschap ontvangen binnenkort de voorjaarseditie van ons magazine. Ideaal leesvoer om even de zinnen te verzetten in deze tijden van sociale afstand en thuis-isolatie!

In het magazine vindt u onder meer het eerste artikel in een serie over ons natuurbeheer, een historische terugblik op de fokprogramma's in Natuurpark Lelystad, veel items over Schokland (dat dit jaar 25 jaar de werelderfgoedstatus heeft) en uiteraard allerlei leuke en wetenswaardige natuurfeiten en -waarnemingen.

Afgelastingen
Toen we het magazine samenstelden, speelde de coronacrisis nog nauwelijks. Tot onze spijt is sommige informatie in het magazine inmiddels door de actualiteit ingehaald. Zo is Museum Schokland voorlopig gesloten, waardoor de ledenactie helaas niet door kan gaan. Al onze activiteiten zijn voorlopig gecanceld en ook de publieksdag rondom de berging van de Short Stirling is geannuleerd. Onze excuses hiervoor. Zo gauw de geldende corona-maatregelen worden versoepeld en het leven z'n normale loop weer neemt, proberen we de uitgestelde acties en activiteiten alsnog te laten doorgaan. We houden u op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en social media.

1.gif

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!