Regiobijeenkomsten 2020 afgelast

G63F9386.jpgwoensdag 14 oktober 2020

De Regiobijeenkomsten van Het Flevo-landschap kunnen in 2020 helaas niet doorgaan. Door de gisteren verscherpte corona-maatregelen zijn bijeenkomsten met grote groepen begunstigers in een theater- of conferentiezaal definitief niet mogelijk. Ook een alternatieve opzet van de Regiobijeenkomsten (kleinere groepen begunstigers ontvangen in de buitenlucht) viel helaas af door de nieuwe maatregelen.

Dat vinden wij ontzettend jammer! De Regiobijeenkomsten zijn hét moment waarop Het Flevo-landschap haar achterban, vrijwilligers, bedrijfsvrienden, stakeholders en relaties ontmoet. Het is ook hét moment om informeel bij te praten, u te informeren over de behaalde mijlpalen en een inkijkje te geven in toekomstplannen en komende projecten. Ten slotte zijn de bijeenkomsten een mooi moment om u te bedanken voor uw betrokkenheid bij ons werk!

Toch willen al die belangrijke momenten graag een plek geven. Zij het in een iets andere vorm dan u gewend bent. We zullen u de komende tijd op een aantal manieren uitgebreid informeren over ons werk en onze plannen! En wel op de volgende wijze:

  • In de wintereditie van ons magazine ‘Natuur Dichtbij’ vindt u een uitgebreid jaaroverzicht over wat wij in het bewogen corona-jaar 2020 hebben gerealiseerd voor de natuur en het landschap in Flevoland. En dat is een behoorlijke waslijst! Het magazine valt eind november bij alle begunstigers en relaties in de brievenbus.
  • Aan het eind van 2020 organiseren we bovendien drie Facebook Live-sessies. Eentje voor elk traditioneel Regiobijeenkomst-gebied (de Noordoostpolder, de regio Lelystad en de regio Almere). Ben Huisman, directeur van Het Flevo-landschap, zal u tijdens deze voor iedereen vrij toegankelijk webcasts per regio bijpraten over de mijlpalen en toekomstplannen van Het Flevo-landschap. Uiteraard is er daarbij ruimschoots tijd en gelegenheid voor het stellen van vragen. De exacte datums en tijdstippen van deze Facebook Live-sessies leest u binnenkort in het magazine en op onze website en social media-kanalen.
  • Begin 2021 maken wij een speciale versie van ons jaarverslag waarin we – meer in detail – ingaan op de behaalde resultaten, toekomstplannen en de speerpunten van ons werk. Deze speciale publieksversie van het jaarverslag krijgt uiteraard een plek in een komend magazine en zal te downloaden zijn op onze website.

 Geen Regiobijeenkomsten dus, maar wel een aantal momenten waarop we onze gezamenlijke inzet voor natuur, cultuurhistorie en landschap kunnen delen, vragen kunnen stellen en beantwoorden en elkaar online kunnen ontmoeten.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!