Expositie Lilian Steenvoorden in de Trekvogel

Uil_Lilian Steenvoorden.jpgmaandag 17 december 2018

Beeldend kunstenaar Lilian Steenvoorden, beeldend kunstenaar uit Almere, exposeert haar werk in bezoekerscentrum de Trekvogel. In het werk van Lilian komt haar interesse in de levende natuur tot uitdrukking in realistisch en surrealistisch geschilderde planten, vogels en bomen. Sinds haar kindertijd tekent en schildert zij de natuur. Na het volgen van verschillende opleidingen, is zij zich in meerdere richtingen gaan ontwikkelen. Naast realistisch werk, schildert zij ook abstract en semi-abstract, maar er is altijd een connectie met de waarneembare natuur. 

Inspiratie voor haar kunst doet zij op tijdens de dagelijkse wandelingen in het unieke natuurgebied rondom de Trekvogel. Sinds 2016 is zij lid van de Haikukern Almere. De Haiku’s die bij enkele werken te lezen zijn, zijn van haar hand. Voor meer info over het werk van Lilian Steenvoorden en de Haiku, www.liliansteenvoorden.nl.

De expositie is tot 18 maart 2019 in Bezoekerscentrum De Trekvogel te bezoeken aan het Oostvaardersdiep 16, 1309 AA in Almere, op de begane grond en op de eerste etage.
Openingstijden: zaterdag en zondag en tijdens de kerstvakantie van 12:00 uur tot 16:00 uur (met uitzondering van 1ste Kerstdag, dan zijn we gesloten).

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!