Wat vindt u de mooiste foto?

44753614015_7f8b48a6de_o.jpgGeplaatst: 16 november

Maar liefst 132 deelnemers hebben een foto ingezonden voor de fotowedstrijd die Het Flevo-Landschap samen met de FlevoMeer Bibliotheek, CameraNu.nl en Peter Abbes Fotografie organiseerde. De opdracht was om de herfstkleuren en natuurverschijnselen van Natuurpark Lelystad vast te leggen. Uit de 132 inzendingen koos de jury tien finalisten. U mag nu bepalen welke van die tien foto's de allermooiste is!

Stemmen in de bibliotheek of op Facebook
De tien finale-foto's worden van 16 tot 30 november tentoongesteld in de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Bezoekers zijn van harte welkom om hun stem uit te brengen op hun favoriet. Niet in de gelegenheid om naar de bibliotheek te komen? Geen nood. Ook via de Facebookpagina van de Flevomeer Bibliotheek kunt u tussen 16 tot 30 november uw stem uitbrengen. Geef simpelweg een like aan de foto die u het mooist vindt.

Winnaar
Op 30 november bekijken welke foto de meeste stemmen heeft behaald in de bibliotheek en op Facebook. De winnaar van de fotowedstrijd wordt op maandagavond 3 december feestelijk bekend gemaakt tijdens een officiële prijsuitreiking om 17:00 uur.

Meteen stemmen

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!