Expositie natuurfotografie in de Trekvogel

Landschap.jpgGeplaatst: 25 augustus

Van 24 augustus tot en met 25 oktober 2020 exposeert de werkgroep natuurfotografie van de Vogel- en natuurwacht Flevoland foto's van haar leden in bezoekerscentrum de Trekvogel.

Thema
De expositie staat in het teken van natuur in de buurt. Sinds maart van dit jaar heeft de werkgroep noodgedwongen dichtbij huis gefotografeerd. De resultaten werden op internet gedeeld en besproken in een speciale Facebookgroep. Uit de mooiste plaatjes werd de expositie samengesteld met het thema 'Oever en kust'. Volgens de werkgroep is goed te zien dat "iedere fotograaf een eigen kijk heeft op het thema". Het resultaat is een diverse en mooie selectie natuurbeelden uit Flevoland. Absoluut het bezoeken waard!

Passie voor natuurfotografie
De werkgroep natuurfotografie bestaat uit beginnende en gevorderde fotografen die elkaars werk beoordelen, analyseren en bespreken. De leden van de werkgroep delen een passie voor natuurfotografie en komen elke vierde woensdag van de maand bij elkaar. In een ongedwongen sfeer bespreken zij elkaars werk, wordt er een thema behandeld of gaat men gezamenlijk praktisch aan de slag. Geïnteresseerde natuurfotografen kunnen zich aanmelden voor de werkgroep. Iedereen is welkom!

Meer informatie over de activiteiten van Vogel-, en natuurwacht Flevoland vindt u op: www.vogelwachtflevoland.nl
De openingstijden van onze bezoekerscentra leest u hier.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!