Speelwildernis publicatiefoto.jpg

Land van Lian 2.0

Land van Lian

Het land van Lian 2.0

Op een verlaten landgoed in Almere Pampushout ligt een verwaarloosde, geheime tuin! Het is een groot mysterie… Waarom heeft de norse tuinman deze tuin zo laten verslonzen? In de geheime tuin bevindt zich ook het holletje van Lian de Otter. Hij ligt de hele dag te gamen, het enige dat hem interesseert is het schermpje van zijn tablet. Hij wil alleen gelaten worden en wil niet buiten spelen. Terwijl de kinderen de geheime tuin opknappen en steeds mooier maken, komen er plotseling prachtige bloemen tevoorschijn op de tablet van de otter. Hij wordt ineens nieuwsgierig naar de echte wereld...

Interactieve theatervoorstelling

Het Land van Lian 2.0 is een interactieve theatervoorstelling mét een huifkartocht voor kinderen vanaf zes jaar onder leiding van professionele acteurs. De kinderen spelen zélf de hoofdrol in deze mysterieuze roadmovie en wanen zich even in een hele andere wereld. Lekker kleien met vette modder en bouwen met takken, stenen, schelpen en riet! Spectaculair dit jaar is de toevoeging van een heuse game op een tablet. Lekker buiten spelen en het gamen op een tablet – twee dingen waar kinderen dol op zijn – komen samen in deze voorstelling. Dat wil je niet missen!

trekker5 kopie.jpg

Kaartverkoop

De voorstellingen vinden plaats vanaf 15 juli tot en met 1 augustus 2018 op iedere zondag, maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kaarten kosten € 12,50 per deelnemer. Begunstigers van Het Flevoland-schap en Vrienden van Olivier krijgen 10% korting korting. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers van 6 jaar of ouder. Koop nu uw kaartjes.

Toeschouwers kunnen de voorstelling vanaf de zijlijn bekijken. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor ouders, opa’s en oma’s of voor jongere broertjes en zusjes vanaf 4 jaar. Er is plaats voor maximaal 20 toeschouwers.

Voor meer informatie en contactgegevens kijk op: Speelwildernis.nl of op de Facebookpagina Speelwildernis.

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!