Castelijnsplas (foto SH).jpg

Stageplekken

Stageplekken

Stageplaatsen bij Het Flevo-landschap

Werkervaring opdoen met een natuurlijke inslag? Dat kan bij ons op allerlei manieren. Je kunt je armen uit de mouwen steken of onderzoek doen in het veld, maar er zijn ook stagiairs die ons ondersteunen in de educatie of communicatie. Als stagiair loop je mee bij terreinbeheer (Midden of Noord), of op de afdeling marketing & communicatie. Zo doe je praktijkervaring op. Daarnaast werk je aan een stageopdracht die je in samenspraak met je opleiding en Het Flevo-landschap hebt opgesteld.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een:

Stagiair administratieve organisatie en interne controle

Jouw profiel
• Student HBO bedrijfseconomie of accountancy.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
• Goede kennis van MS Word en Excel.
• Kennis van Exact is een pré.
• Gedreven, doelgericht en op zoek naar een uitdaging.
• Positieve houding, energieke aanpak en zelfstandigheid zijn een pré.

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag met het beschrijven van de administratieve organisatie en interne controle van de verschillende processen en vestigingen in onze organisatie. Je duikt in onze bedrijfsprocessen en weet de rode draad naar boven te halen. Hoe zien managementrapportages er nu uit? Wie tekent er wat? En op welk moment? Wat is het begin- en wat is het eindstation van bedrijfsprocessen? Door hands on onze bedrijfsprocessen en financiële data te bestuderen kom je in aanraking met vele aspecten van het financiële proces. Jij wordt hierin begeleid door het hoofd financiën en secretariaat.

Wij bieden
• Een leuke en uitdagende stageplek voor 3 tot 6 maanden (3 tot 4 dagen per week).
• De mogelijkheid om veel te leren.
• Een gezellige werkomgeving midden in de natuur in Natuurpark Lelystad.
• Een passende stagevergoeding en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar e.vandermarel@flevolandschap.nl ter attentie van Esmaralda van der Marel, hoofd financiën en secretariaat. Heb je vragen? Mail die dan ook aan Esmeralda.

Over stichting Het Flevo-landschap
Stichting Het Flevo-landschap is de particuliere natuurbeschermingsorganisatie van Flevoland en is opgericht in 1986. De stichting heeft 56 natuurgebieden met in totaal ruim 6.000 hectare Flevolandse natuur in eigendom. Het Flevo-landschap beheert gebieden en cultureel erfgoed, waaronder de Lepelaarplassen en Pampushout bij Almere, Natuurpark Lelystad en het Werelderfgoed Schokland (UNESCO). Samen met ruim 12.000 begunstigers en 140 vrijwilligers zorgt Het Flevo-landschap ervoor dat het Flevolandse landschap behouden blijft en mensen ervan kunnen blijven genieten. Bij het Flevo-landschap werken ongeveer 30 medewerkers.

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!