Modellen gezocht voor onze nieuwe campagne

Het Flevo-landschap start dit jaar met een campagne in Almere, met als doel om meer mensen te enthousiasmeren om onze natuur in en rondom Almere te ontdekken. Voor de campagne willen we mensen in beeld brengen die kort iets vertellen over hun favoriete plek in onze natuurgebieden in en rondom Almere. We zijn op zoek naar één of meerdere gezinnen die hieraan mee willen werken.

Wanneer
Eind mei/begin juni (datum wordt nog nader bepaald).

Waar
Lepelaarplassen, Pampushout, Vaartsluisbos en/of Wilgenbos.

Wie
Vaders en/of moeders met kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar, bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Almere.

Wat moet je deze dag doen
We maken meerdere foto’s van jullie in de natuur en nemen tevens een korte video op. Het gaat om een paar regels tekst. Deze foto’s en video opnames zullen vervolgens verwerkt worden in de campagne en zowel online (website, social media, etc.) als offline (folders, flyers, etc.) gebruikt worden.

Vergoeding
Een leuk pakket met producten uit ons bezoekerscentrum en uiteraard krijg je een aantal foto’s toegestuurd.

Aanmelden

Vind je het leuk hieraan mee te werken? Stuur dan een foto van jouw gezin naar communicatie@flevolandschap.nl. Vermeld hierbij jullie namen en leeftijd. Uiterlijk vrijdag 26 mei hoor je of je geselecteerd bent. Alle foto’s en beelden komen in bezit van Het Flevo-landschap. De stichting heeft het recht deze te gebruiken op online en offline middelen.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?