Word begunstiger

Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Maar dat kunnen we niet alleen. Draag jij de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Word dan nu begunstiger. Al vanaf € 25 per jaar bescherm je de natuur bij jou in de buurt. Meld je hieronder aan en profiteer van mooie voordelen.

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Het Flevo-landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard
Aanhef
 
 

Jouw voordeel

Als dank voor jouw steun ontvang je de minigids Tuinvogels cadeau. Deze minigids helpt je bijna 70 vogels herkennen die voorkomen in dorpen en steden, zowel in de tuin als in het park of in de gracht. Inclusief prachtige illustraties en informatie over de belangrijkste kenmerken, zodat je de vogels nog sneller kunt herkennen!

 

Daarnaast ontvang je een handige beleefkaart van Natuurpark Lelystad. Dwaal met deze kaart door dit prachtige natuurgebied, ontdek bijzondere dieren en beleef het ritme van de seizoenen.

Als begunstiger ontvang je drie keer per jaar ons magazine ‘Natuur dichtbij’. Boordevol natuurnieuws en tips om erop uit te trekken in onze mooie provincie. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, fotograferen, vogels spotten of de geschiedenis van ons cultureel erfgoed, ons magazine biedt jou volop inspiratie om de natuur in Flevoland verder te ontdekken.

Als begunstiger ontvang je een begunstigerpas met vele voordelen! Zo kun je met jouw pas gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad (normale dagprijs € 3,-). Ontdek dit bijzondere natuurgebied, waar allerlei diersoorten leven, waaronder zeldzame. Wie weet kom je oog in oog te staan met een wisent, wild zwijn, edelhert, Przewalskipaard of zelfs een eland.

Ieder seizoen organiseren we diverse excursies en activiteiten voor jong en
oud. Als begunstiger is er altijd wat te doen! Van een historische wandeling
op Schokland, een vaartocht door Natuurpark Lelystad, een exclusieve
bronst-excursie tot aan diverse leuke kinderactiviteiten. Onze gidsen nemen je graag mee naar hun favoriete plekken in de Flevolandse natuur. En als begunstiger kun je veelal met korting deelnemen.