Word vrijwilliger

Lijkt het jou leuk om natuurgebieden te onderhouden, bezoekers te informeren, rondleidingen te geven, onze gebieden te monitoren, bezoekerscentra te runnen of activiteiten te organiseren? Sluit je dan aan! We zijn trots op alle vrijwilligers die helpen Het Flevo-landschap op de kaart te zetten. Onze 150 vrijwilligers zijn goud waard. Daar wil jij toch bij horen! Draag je steentje bij aan het beschermen van de Flevolandse natuur en word vrijwilliger. Kijk snel of wij momenteel vacatures hebben.

© Fotostudio Wierd
© Jasper Pluim
© foto: FEENSTRA FOTOGRAFIE.NL

Wil jij ons helpen de natuur in Flevoland te beschermen, behouden en beleven?

Heel erg fijn! Hieronder zie je wat je als vrijwilliger kunt doen bij Het Flevo-landschap. Voor enkele van deze functies zijn er vacatures.

Heb je nu al vragen? Neem dan contact met ons op via info@flevolandschap.nl of bel naar 0320-286 111. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar.

Bekijk onze vacatures

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?