Varen op de fluisterboot in Natuurpark Lelystad

Kun jij mensen enthousiasmeren voor natuur en heb jij een ‘groen hart’? Heb jij een vaarbewijs of ben je bereid deze te halen? Vind je het fijn om mensen een leuke dag te bezorgen? Dan is vaargids worden in Natuurpark wellicht iets voor jou.

In Natuurpark Lelystad bieden wij verschillende soorten vaarexcursies aan. Dit kan onderwerp specifiek zijn maar ook varen we regelmatig uit met groepen die een feestelijk dagje uit hebben in het park. Dit zijn bijvoorbeeld groepen die een jubileum vieren, een familiedag of met het bedrijf op stap gaan. Deze gasten bezorgen wij een leuke rondvaart over onze grote plas. 

Uiteraard zorgen wij dat je tijdens de inwerkprocedure alle informatie krijgt die nodig is om als vaargids aan de slag te gaan. 

Momenteel hebben wij geen vacatures voor vaarexcursies.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?