Doneer eenmalig

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om al de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee met een gift?

Doneer eenmalig

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Het Flevo-landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard
Aanhef
 
 

Dit doen we met jouw steun

We onderhouden en beschermen 35 grotere en 15 kleinere natuurgebieden in Flevoland. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen we natuur ontwikkelen en sterker en robuuster maken. Bijzondere planten en dieren profiteren hiervan.

We onderhouden, beschermen en behouden de bijzondere culturele erfenis van Flevoland, zoals UNESCO Werelderfgoed Schokland, gebieden met archeologische bodemschatten en diverse historische scheepswrakken.

Ook zorgen we voor meer natuur in Flevoland door grond aan te kopen en tot nieuwe natuurgebieden te ontwikkelen. Zoals de wetlands van de Gouden Randen van Pampushout, het kruidenrijke landbouw- en natuurgebied Noorderwold-Eemvallei en de grootschalige natuurprojecten rondom UNESCO Werelderfgoed Schokland.

Hoe meer mensen de natuur een warm hart toedragen, hoe meer draagvlak en impact we krijgen om de natuur te beschermen. We willen iedereen van de natuur laten genieten. We leggen wandel- en fietspaden aan, plaatsen informatieborden en organiseren excursies.