Word bedrijfsvriend

© ErnstDirksenFotografie

Als bedrijfsvriend werk je actief mee aan de bescherming en het behoud van de natuur in Flevoland én geef je inhoud aan jouw maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam ondernemerschap. Samen maken we ons sterk voor een groener Flevoland. Je kunt kiezen uit drie verschillende sponsorprogramma’s.

Gouden vriend

Als Gouden Vriend kies je voor een strategisch partnerschap met Het Flevo-landschap. We kijken samen met jou hoe we onze samenwerking op een structurele manier en voor meerdere jaren vorm kunnen geven. Dit programma is mogelijk vanaf een bijdrage van € 10.000.

Zilveren vriend

Als Zilveren Vriend kies je voor een project partnerschap met Het Flevo-landschap. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden om via een éénmalige bijdrage een specifiek natuurproject in Flevoland te ondersteunen. Dit programma is mogelijk vanaf een bijdrage van € 5.000.

Bronzen vriend

Als Bronzen Vriend kies je ervoor om Het Flevo-landschap als bedrijfsvriend te ondersteunen. Hiermee draag je voor minimaal drie jaar bij aan de bescherming en het behoud van de natuur in Flevoland. Dit programma is mogelijk vanaf een bijdrage van € 1.250 per jaar.

Meer weten?

Wil je meer informatie over hoe je als bedrijfsvriend de Flevolandse natuur kunt steunen? Neem dan contact op met Mystica Smorenburg, Hoofd Marketing, Communicatie & Natuurbeleving, via 0320-286111 of vul  ons contactformulier in.