Gasten ontvangen in onze bezoekerscentra

© Fotostudio Wierd

Het Flevo-landschap heeft drie bezoekerscentra. Hier kunnen bezoekers terecht voor informatie over de gebieden en activiteiten van Het Flevo-landschap. In de winkels van de bezoekerscentra verkopen we naast fiets- en wandelkaarten ook allerlei cadeauartikelen gerelateerd aan de natuur. Ook kunnen bezoekers informatie verkrijgen over excursies.

Je bent het visitekaartje van het bezoekerscentrum. Verwelkomt de bezoeker met een glimlach en helpt hen graag verder op weg.

Op drukke dagen beheer je het bezoekerscentrum met een collega. Tijdens rustige dagen run je het centrum alleen, maar kun je indien nodig rekenen op de beheerder.

Voor de functie van gastvrouw/-heer is geen specifieke kennis nodig. Je moet het leuk vinden om met mensen om te gaan, gastvrij en stressbestendig zijn en nauwkeurig kunnen werken. 

Wij zoeken momenteel balievrijwilligers.

    Steun ons werk

    Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?