Cadeaubegunstiger

Op zoek naar een leuk cadeau? Voor € 25,- maak je iemand een jaar lang begunstiger van Het Flevo-landschap. Met dit cadeau steun je de Flevolandse natuur en profiteert degene, die van jou het cadeau krijgt, een jaar lang van mooie voordelen. Het begunstigerschap stopt automatisch na één jaar.

Ja, ik geef een begunstigerschap cadeau

Ik geef het cadeau aan:
Aanhef
Jouw gegevens
Aanhef
 
 
Betalen via IDEAL

Voordelen op een rij

Als welkom ontvangt de cadeaubegunstiger de minigids Tuinvogels. Deze gids helpt je bijna 70 vogels herkennen die voorkomen in dorpen en steden, zowel in de tuin als in het park of in de gracht. Inclusief prachtige illustraties en informatie over de belangrijkste kenmerken, zodat je de vogels nog sneller kunt herkennen!

Daarnaast ontvangt de cadeaubegunstiger een handige beleefkaart van Natuurpark Lelystad. Dwaal met deze kaart door dit prachtige natuurgebied, ontdek bijzondere dieren en beleef het ritme van de seizoenen.

De cadeaubegunstiger ontvangt drie keer het magazine ‘Natuur dichtbij’. Boordevol natuurnieuws en tips om erop uit te trekken in onze mooie provincie. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, fotograferen, vogels spotten of de geschiedenis van ons cultureel erfgoed, ons magazine biedt jou volop inspiratie om de natuur in Flevoland verder te ontdekken.

De cadeaubegunstiger ontvangt een begunstigerpas met vele voordelen! Zo kun je met de pas gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad (normale dagprijs € 3,-). Ontdek dit bijzondere natuurgebied, waar allerlei diersoorten leven, waaronder zeldzame. Wie weet kom je oog in oog te staan met een wisent, wild zwijn, edelhert, Przewalskipaard of zelfs een eland.

Ieder seizoen organiseren we diverse excursies en activiteiten voor jong en
oud. Als begunstiger is er altijd wat te doen! Van een historische wandeling
op Schokland, een vaartocht door Natuurpark Lelystad, een exclusieve
bronst-excursie tot aan diverse leuke kinderactiviteiten. Onze gidsen nemen je graag mee naar hun favoriete plekken in de Flevolandse natuur. En als begunstiger kun je veelal met korting deelnemen.