Verlenging cadeaubegunstiger

Wat fijn dat je bij ons wilt blijven en jouw cadeaubegunstigerschap wilt verlengen. Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Jouw hulp is daarbij onmisbaar. Al vanaf €25 per jaar kunnen we meer dan 50 natuurgebieden beschermen voor de toekomst.

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Het Flevo-landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard
Aanhef
 
 

Dit doen we met jouw steun!

We onderhouden en beschermen 35 grotere en 15 kleinere natuurgebieden in Flevoland. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen we natuur ontwikkelen en sterker en robuuster maken. Bijzondere planten en dieren profiteren hiervan.

We onderhouden, beschermen en behouden de bijzondere culturele erfenis van Flevoland, zoals UNESCO Werelderfgoed Schokland en talrijke historische bodemschatten.

We ontwikkelen nieuwe natuur, zoals de wetlands van de Gouden Randen van Pampushout en het kruidenrijke landbouw- en natuurgebied Noorderwold Eemvallei. We versterken de natuureilanden in Natura2000-gebied de Lepelaarplassen en ontwikkelen grootschalige natuurprojecten rondom UNESCO Werelderfgoed Schokland.

We willen iedereen van de natuur laten genieten. We leggen wandel- en fietspaden aan, plaatsen informatieborden en organiseren excursies.