Ga toch fietsen!

De fiets is een perfect vervoermiddel om Natuurpark Lelystad te verkennen. Het park is 400 hectare groot en de dieren kunnen soms echt heel goed verscholen staan en dan is er een flinke zoektocht nodig om ze te vinden. De bijzondere dieren in het park, in combinatie met de vele mooie rust-, picknick- en uitkijkpunten in het park, zorgen voor de ingrediënten voor een heerlijk dagje uit.

Huurfiets

Bij het bezoekerscentrum kun je een fiets huren voor kinderen (€ 5,50) of volwassenen (€ 7,50) met of zonder kinderzitje. Ook hebben wij speciale duofietsen te huur (€ 10,-) voor mensen met een beperking.

Picknick

Wat is er nu leuker dan ergens onderweg een picknick te houden bij een van onze fantastische uitzichtpunten. Restaurant Harteluk heeft speciale wisent-lunchtassen ontwikkeld. Voor € 10,95 per persoon kun je genieten van een heerlijk goed gevulde Italiaanse bol, een grote muffin en een flesje drinken. Meld in het restaurant dat je hier gebruik van wil maken, en de lunch wordt direct vers voor je bereid. Wil je iets toevoegen aan de tas? Dat is uiteraard mogelijk. Bespreek dit ter plaatse in het restaurant. De leuke rugzak mag je houden als aandenken aan je dagje uit in het park.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?