Harteluk en Het Flevo-landschap

De medewerkers van restaurant Harteluk staan dagelijks voor je klaar in het sfeervolle restaurant in Natuurpark Lelystad en de nabij gelegen locatie De Waterlely. Beide locaties zijn ook geschikt voor feesten, partijen en jubilea. Combineer je bijzondere gelegenheid met een wagen- of vaarexcursie door het park.

Restaurant Harteluk Natuurpark

Restaurant Harteluk Natuurpark is gelegen in het hart van Natuurpark Lelystad. Een veelzijdige locatie voor een kop koffie met gebak, een lekkere, gezonde lunch, maar ook voor feesten, partijen en jubilea. Kom compleet tot rust op het terras aan het water en geniet van het spectaculaire uitzicht op de omliggende natuur en de dieren.

Meer informatie

De Waterlely

De Waterlely in het Natuurpark Lelystad is een bijzonder gebouw. De buitenmuren zijn geheel van glas en bieden een spectaculair uitzicht op de omringende natuur van het park. Door de openstaande deuren loop je de grote steiger van het paviljoen op. Deze locatie biedt een altijd veranderend uitzicht, elk seizoen weer.

Deze locatie leent zich uitstekend voor feesten, huwelijksvoltrekkingen, bijzondere diners en inspirerende vergaderingen. Ook een uitvaartceremonie of condoleance behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Excursies op maat

Combineer je vergadering met een fikse wandeling in de pauze. Kom met een huwelijksbootje aan bij je huwelijksvoltrekking of ga tijdens de familiedag op pad met de elektrische wagen en geniet daarna van een uitgebreid buffet. Veel is mogelijk. Neem contact op met Harteluk en informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?