Aveco de Bondt nieuwe bedrijfsvriend

Bas Harmsen, directeur Infrastructuur en Ruimte bij Aveco de Bondt, heeft op maandag 29 april, samen met directeur Philip Makkink van Het Flevo-landschap een sponsor-partnerovereenkomst ondertekend. Aveco de Bondt wordt daarmee een nieuwe bedrijfsvriend van Het Flevo-landschap.

Als Aveco de Bondt hechten wij veel waarde aan een robuust natuur- en cultuurlandschap, waarin natuur, wonen en werken een goede plek hebben en samengaan. Met dit partnerschap blijven we ons inzetten ‘voor een omgeving om in te leven’.

Bas Harmsen, directeur Infrastructuur en Ruimte Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een onafhankelijk bureau dat ontwerpt, onderzoekt en adviseert op het gebied van water, infrastructuur, klimaat, bouw en duurzaamheid. Aveco de Bondt richt zich specifiek op de opgaves waar ook Het Flevo-landschap zich als natuurbeheerder in Flevoland voor inzet. Een mooi voorbeeld hiervan is het project Wilgenbos, gelegen bij Almere. Hier worden dit jaar enkele projecten voorbereid en uitgevoerd om de natuur een impuls te geven en recreatie in het gebied te stimuleren. Aveco de Bondt maakt in opdracht van Het Flevo-landschap de ontwerpen en contracten, waarbij zij zorgen dat alles op correcte en zorgvuldige wijze wordt uitgevoerd. De essentie van dit partnerschap is om kennis te delen, verbinding te maken en natuurlijk om van elkaar te leren. Met het uiteindelijke doel om de natuur in Flevoland te beschermen, ontwikkelen en vooral nog mooier te maken!

Het is mooi om te zien dat de samenwerking vanuit projecten nu ook breder getrokken wordt met het ondertekenen van een partnerschapovereenkomst. Dit maakt mogelijk dat we elkaar nog breder kunnen ondersteunen en kennis kunnen uitwisselen, om zo de natuur in Flevoland te laten floreren.

Jeroen Gmelig Meyling, Projectmanager Landelijk gebied Aveco de Bondt
Aveco de Bondt ontwerpt, onderzoekt en adviseert op het gebied van water, infrastructuur, klimaat, bouw en duurzaamheid.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?