De Huizenbemiddelaar nieuwe bedrijfsvriend

De Huizenbemiddelaar (dehuizenbemiddelaar.nl), een makelaardij met 42 vestigingen in Nederland, waaronder in Almere en Lelystad is bedrijfsvriend geworden van Het Flevo-landschap.

Robert Stutje van De Huizenbemiddelaar kende het landschap van bezoekjes aan Natuurpark Lelystad en weet als geen ander dat natuur in de omgeving van je woning sterk bijdraagt aan het woonplezier. Robert: “Natuur dichtbij is belangrijk voor veel woningzoekenden. Een groene omgeving draagt sterk bij aan ‘je ergens thuis voelen’. Veel woningzoekenden van buiten Flevoland zijn aangenaam verrast als ze het vele groen en de weidse ruimte in de omgeving van Almere en Lelystad zien. Voor velen is die groene omgeving zelfs een extra aanleiding om een woning te kopen in Flevoland. Ik vind het om die reden belangrijk om een bijdrage te leveren aan de Flevolandse natuur èn aan een goed doel in de provincie. De Huizenbemiddelaar steunt het werk van Het Flevo-landschap graag en we verheugen ons op een mooi partnerschap.”

Philip Makkink, directeur van Het Flevo-landschap en Robert Stutje van De Huizenbemiddelaar.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?