Het Flevo-landschap en TAUW verlengen samenwerking

Ingenieursbureau TAUW en Het Flevo-landschap hebben op maandag 15 januari een handtekening gezet onder een nieuw 3-jarig sponsor-partnerschapovereenkomst.

Afdelingshoofd Cor Lont van TAUW en directeur Philip Makkink van Het Flevo-landschap zijn heel blij met de continuering van de samenwerking. Cor Lont: “Wij werken graag samen met het Flevo-landschap aan de natuurwaarden in Flevoland en vinden het belangrijk om via deze overeenkomst de samenwerking nog meer inhoud te geven.” Voor directeur Philip Makkink van Het Flevo-landschap was dit zijn eerste werkzaamheid op het vlak van partnerschappen en hij zegt: “Wij voelen ons al erg verbonden met de inwoners van Flevoland, maar vinden het in toenemende mate van belang om ook verbinding te hebben met de zakelijke markt. Niet alleen om financiële redenen maar ook, zoals we dat met TAUW doen, om kennis uit te wisselen en te delen.”

© INTERAXXIE FOTOGRAFIE 2002-2024

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?