Horizon Flevoland nieuwe partner van Het Flevo-landschap

Horizon Flevoland en Het Flevo-landschap zijn een partnership aangegaan om te werken aan een optimale woon-, werk- en recreatieomgeving voor iedereen die al in Flevoland woont en er nog gaat wonen. Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland en ondersteunt Flevolandse ondernemers die willen groeien. De organisatie financiert, adviseert en helpt bedrijven met innoveren op regionaal of internationaal niveau.

Het Team van Horizon Flevoland
Het Team van Horizon Flevoland
Het Team van Horizon Flevoland

“Het is belangrijk dat we een gezonde economie hebben, maar dat kan alleen als we ook een mooie leefomgeving hebben waar mensen graag willen werken en wonen. Daarom is Het Flevo-landschap zo ontzettend belangrijk. Voor ons is het een heel mooi begin om met jullie samen te werken en te kijken of we meer ondernemers en bedrijven kunnen verbinden aan de mooie omgeving die we hier hebben”, aldus Horizon-directeur Marco Smit.

Het Flevo-landschap werkt samen met meerdere lokale en regionale bedrijfspartners om de natuur, het cultureel erfgoed en het landschap van de provincie te behouden, te beheren en te versterken.

Lees meer over de samenwerking met Horizon Flevoland of bekijk onderstaande video.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?