Nationale Postcode Loterij steunt natuur met gift

Als partner van de Nationale Postcode Loterij heeft LandschappenNL 13,5 miljoen euro ontvangen voor natuur en landschap in alle Nederlandse provincies. De provinciale Landschappen en provinciale Landschapsbeheerorganisaties, waaronder Het Flevo-landschap, zetten dit geld in om natuur, landschap en erfgoed voor nu en in de toekomst te behouden en leefbaar te maken. Het stelt ons bijvoorbeeld in staat natuur aan te kopen, in te richten en te beheren.

Tureluurs © Martha-de-Jong-Lantink
Met de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij kunnen – onder meer – natuurherstelprojecten worden betaald.

De Landschapsbeheerorganisaties kunnen met deze bijdrage het Nederlandse landschap behouden door onder meer ruim 58.000 groene vrijwilligers professioneel te ondersteunen met kennis, kunde en materieel. De provinciale Landschappen en stichtingen Landschapsbeheer zijn de Postcode Loterij en haar deelnemers zeer dankbaar voor deze bijdrage!

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?