Postcode Loterij steunt Het Flevo-landschap

Ook in 2024 verdeelt de Postcode Loterij weer “een prachtig bedrag onder organisaties die zich dag in dag uit inzetten voor een rechtvaardige, gezonde en groene wereld”. Het Flevo-landschap is één van die organisaties. Het spreekt voor zich dat wij bijzonder blij zijn met de steun die wij al jaren van de Postcode Loterij ontvangen en dat wij deze gulle bijdrage inzetten om onze natuurgebieden verder te versterken en beter bestand te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering, zodat meer soorten er een veilig thuis vinden. Deelnemers ana de Postcode Loterij: hartelijk bedankt!

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Inmiddels spelen ruim 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is 8 miljard euro aan mens en natuur geschonken.

beverplas, knarbos flevolandschap fietsers
© Ernst Dirksen Fotografie
Beverplas, Knarbos

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?