Fietsexcursie Natuurpark Lelystad

De fiets is een perfect vervoermiddel om Natuurpark Lelystad te verkennen. Onze natuurgids laat je graag de bijzondere plekken van het park zien. De fietsen kun je zelf meebrengen of bij ons huren.

Fietsexcursie Natuurpark Lelystad

Spring op de (huur)fiets en ontdek Natuurpark Lelystad eens van een andere kant. De kilometerslange fietspaden door het park leiden je langs bijzondere plekken. Onze natuurgids vertelt je graag meer over de dieren in het park.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €80,- per groep (exclusief fietshuur)
Fietsen: €5,50 voor kinderfiets en €7,50 voor volwassenen

.

Restaurant Harteluk

Combineer je fietsexcursie met een bezoek aan het restaurant. Neem contact op met Harteluk en informeer naar de mogelijkheden.

De kosten zijn €80,- per groep, te voldoen in het bezoekerscentrum na afloop van de excursie.

 

Je kunt bij ons fietsen huren. Er zijn 15 fietsen voor volwassenen (€7,50 per fiets) en 5 kinderfietsen (€5,50 per fiets). De fietsen moeten wel gereserveerd worden.
Er zijn fietsen met kinderzitjes, zowel voor- als achterop.

De excursie duurt ongeveer 1,5 uur.

Vul het formulier hieronder in en informeer naar de mogelijkheden op de door jou gewenste datum. Let op dat je minimaal 2 weken van tevoren aan moet vragen.

Groepsactiviteit aanvraag

Contactpersoon

Excursie informatie

Gewenste excursie(s)

Informatie over jouw groep

Aanleiding voor de excursie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?