Onduidelijkheid over nieuwe begunstigerspas Het Flevo-landschap

Knarbos-winter-7.JPGmaandag 18 maart 2019

Een kort berichtje over nieuwe begunstigerpassen in de lente-editie van Het Flevo-landschap magazine zorgt bij sommige lezers voor onduidelijkheid.

In het artikel staat:

Het Flevo-landschap heeft nieuwe begunstigerspassen gemaakt. Uw nieuwe pas kunt u onder meer gebruiken om te parkeren bij Natuurpark Lelystad. Uw vorige pas is hiervoor niet geschikt. Heeft u vragen over uw pas, kijk op de site of stuur een mailtje naar info@flevolandschap.nl

De onduidelijkheid wordt veroorzaakt doordat er geen uitleg wordt gegeven over hoe een oude pas eruit ziet en hoe de nieuwe pas eruit ziet.

  • Op de nieuwe pas staat een foto van een ree. Deze pas is in de loop van 2018 per post aan alle begunstigers verstuurd. Heeft u deze nieuwe pas? Dan hoeft u niets te doen.
  • Op de oude pas staan foto's van Przewalskipaarden, de oude vuurtoren van Schokland en een lepelaar. Deze pas werkt niet langer als parkeerkaart voor Natuurpark Lelystad. Heeft u geen nieuwe pas met daarop een foto van een ree ontvangen? Stuur ons dan een mail met een verzoek om een nieuwe pas. Zet in deze mail uw naam, uw huidige adres en uw oude pasnummer (dit nummer vindt u aan de rechteronderzijde op de achterkant van de oude pas). Wij zorgen vervolgens dat er een nieuwe pas voor u wordt aangemaakt die u kunt afhalen in het bezoekerscentrum van Natuurpark Lelystad.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!