Natuurpark Lelystad tijdelijk niet bereikbaar via de N302

10241552_file.jpgmaandag 22 juli 2019

Van maandag 1 juli tot en met zaterdag 24 augustus werkt de Provincie Flevoland aan de N302 Larserweg tussen Lelystad, Airport Lelystad en de afslag naar Dronten en Harderwijk. De N302 blijft gedurende deze periode zoveel mogelijk open, maar de kruispunten zijn afgesloten, er zijn minder rijbanen beschikbaar en er worden omleidingen voor auto- en fietsverkeer aangegeven. Natuurpark Lelystad is door deze afsluitingen tijdelijk niet bereikbaar via de N302.

Wilt u een bezoek brengen aan Natuurpark Lelystad? Neem dan een alternatieve route en rijd NIET via de N302.

Komend vanaf de A6 uit de richting Almere of Emmeloord: neem afslag 10 en rijd over de Larserdreef richting Lelystad en niet richting Natuurpark Lelystad en het vliegveld. Rijd over het viaduct en neem de N309 richting Dronten (op de tweede rotonde rechtsaf slaan). Via de Dronterweg rijd u over de A6. Neem meteen de eerste afslag rechts (Larserringweg) en volg deze weg tot de kruising met de Lisdoddeweg. Sla hier rechts af en rijd tot de kruising met de Vlotgrasweg. Sla hier opnieuw rechtsaf en na ongeveer twee kilometer ziet u de ingang van het Natuurpark aan uw rechterhand.

Komend vanaf de A6 uit de richting Almere of Emmeloord: rij via de N305 of de N302 naar de Rietweg in de richting van Dronten. Rij naar de kruising met de Larserringweg en neem deze weg in de richting van Lelystad. Bij de kruising met de Lisdoddeweg slaat u linksaf tot aan de kruising met de Vlotgrasweg. Sla hier rechtsaf. Na ongeveer twee kilometer ziet u de ingang van het Natuurpark aan uw rechterhand.

Met de fiets: De fietsroutes door en naar Natuurpark Lelystad zijn gewoon geopend. Alleen de kruispunten van de N302 zijn afgesloten. U kunt de N302 dus niet oversteken met uw fiets. Volg de aangegeven omleidingen voor de kortste routes naar het park.

Met het openbaar vervoer: De busdienst via de N302 rijdt de normale route. Houd wel rekening met vertragingen en een andere halte (Omroep Flevoland, in plaats van Natuurpark Lelystad). Vanaf hier kunt u lopend het park bereiken. Eventueel kunt u ook een fiets huren op het treinstation Lelystad Centraal en naar het park fietsen.

De werkzaamheden zijn verdeeld in fases om de overlast te beperken. Kijk voor alle details, de actuele situatie en omleidingen op de site van Flevowegen.nl

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!