Blotevoetenwandelingen Pampushout

twee paar blote voeten.jpgwoensdag 04 september 2019

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het zou zijn om blootsvoets door het bos te wandelen? Doe dan mee aan de barefootwandel-clinic in stadsbos Pampushout! Onder begeleiding van Evert Aldewereld, een ervaren wandeltrainer en trailrunner, krijgt u onder meer tips over ademhaling en looptechnieken. Tijdens de wandeling zal Evert oefeningen aanreiken die het wandelen vergemakkelijken. Volgens Evert heeft regelmatig blootsvoets wandelen op verschillende ondergronden een gezonde werking op het hele lichaam en brengt het je nauwer in contact met de natuurlijke omgeving. Een aanrader om te ontstressen en te ontspannen!

De barefootwandel-clinics vinden plaats op 8 september en 13 oktober in stadsbos Pampushout. De wandeling duurt van 10.00 tot 11.00 uur en start bij de parkeerplaats van stadsbos Pampushout in Almere Poort.

De clinics zijn geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. In een gezellige sfeer ervaar je hoe het is om te bewegen, zonder je lichaam zwaar te belasten. Ook als je nog nooit barefoot hebt gelopen, ben je van harte welkom! Het is bovendien niet verplicht om de hele wandeling blootsvoets te lopen. Twijfel je of je het volhoudt? Neem dan gewoon een paar schoenen mee! Kinderen kunnen meelopen onder begeleiding van een volwassene.

Deelname kost €5,- per persoon (ter plekke te voldoen bij de wandeltrainer). Begunstigers van Het Flevo-landschap betalen echter - op vertoon van hun lidmaatschapspasje - €4,00. Wil je meelopen? Meld je dan vooraf aan door een mail te sturen naar Evert via mindfulaldefit@gmail.com. De wandeling gaat door bij vijf aanmeldingen.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!