Haje opent tijdelijke take away in Natuurpark Lelystad

47.jpgGeplaatst: 19 maart

Toch even lekker naar buiten om een frisse neus te halen en te genieten van de prachtige natuur in Natuurpark Lelystad? Vanaf vrijdag 20 maart kunt u bij de foodtruck van Hajé op het centrale plein terecht voor een kop koffie of een snack. Het bezoekerscentrum van Het Flevo-landschap, restaurant Hajé en de toiletten zijn tot nader order gesloten.

Take away
Omdat het restaurant tijdelijk niet toegankelijk is, komt Haje Restaurant Natuurpark met een klantvriendelijke oplossing; een take away! Op deze manier kunnen de bezoekers van het park, uiteraard met inachtneming van de geldende regels, toch een iets drinken of eten voor of na de wandeling.

Welkom
Als landschaps- en natuurbeheerder wil Het Flevo-landschap mensen zoveel mogelijk laten genieten van de natuur. Zeker in deze uitzonderlijke tijden van social distance, bezinning en zorgen. Juist nu kan natuur troost, voldoening en rust bieden. U bent dan ook van harte welkom om elke dag een frisse neus te komen halen bij Het Flevo-landschap.

Voor meer informatie over de take away verwijzen wij u naar https://www.haje.nu/nieuws/haje-restaurant-natuurpark-opent-een-foodtruck/

Richtlijnen rondom het coronavirus
Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Het virus kan direct van mens op mens worden overgedragen of (voor beperkte tijd) via allerlei oppervlakken. Om verspreiding van het virus te voorkomen roept de RIVM Nederlanders op om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Wandelen of fietsen in de natuur is toegestaan, maar:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen om de kans op verspreiding van het virus flink te verkleinen.
  • Beperk de tijd die u buiten bent en ga weer naar huis (geef ook anderen de kans om een frisse neus te halen). Maak er geen daguitje van.
  • Bezoek natuurgebieden bij u in de buurt (om regionale drukte beter te spreiden).
  • Vermijd drukke locaties en zoek rustiger gebieden op.
  • Ga niet in groepen naar buiten.
  • Volg aanwijzingen van toezichthouders op.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!