Het Flevo-landschap streeft naar een gezond evenwicht tussen natuur en cultuur in Flevoland. Iedereen die woont en/of werkt in deze provincie heeft belang bij een prettige leefomgeving. Organisaties die zich in Flevoland gevestigd hebben, zullen dan ook een zekere maatschappelijke betrokkenheid kennen ten opzichte van de leef- en werkomgeving.

Vrienden

Het Flevo-landschap biedt organisaties de mogelijkheid om Vriend te worden. Als Vriend van Het Flevo-landschap werkt u actief mee aan de bescherming van de natuur en aan een kwalitatief hoog leefklimaat in onze provincie. Door als Vriend de doelstellingen van Het Flevo-landschap te onderschrijven, versterkt u het imago van uw bedrijf of instelling, ondersteunt u cultuur- en natuurbehoud binnen de provincie en maakt u ook uw werknemers bewust van het belang van een prettige en natuurlijke werkomgeving.

Vrienden ondersteunen Het Flevo-landschap voor een periode van drie tot vijf jaar met een jaarlijkse bijdrage van € 1.250 (Bronzen Vriend), € 2.500 (Zilveren Vriend) of € 7.500 (Gouden Vriend). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sietze Hess, hoofd marketing & communicatie, tel: 0320-286124.

Fondsen

Behalve van vrienden, ontvangt Het Flevo-landschap financiële bijdragen van de Nationale Postcode Loterij en Het VSBfonds. Ook Bedrijfskring Lelystad steunen Het Flevo-landschap.

In samenwerking met de lokale Rabobanken en Landschapsbeheer Flevoland heeft Het Flevo-landschap het Streekfonds Flevoland opgezet. Het doel hiervan is het verwerven van financiële middelen voor projecten op het gebied van het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorie in Flevoland.

Gouden vrienden

Afvalzorg

Afvalzorg houdt zich bezig met afvalverwerking. Ze bewerken en hergebruiken afvalstromen zo veel mogelijk. Wanneer hergebruik geen optie is, zorgen ze dat het afval veilig en verantwoord gestort wordt.

Zilveren vrienden

De Friesland Zorgverzekeraar 

Hak & Rein Vos Notarissen

De Waard Grondverzet b.v.  

Drukkerij Teewes 

Husqvarna Benelux 

iClicks 

Bronzen Vrienden

  • Arfman Hekwerk BV
  • Rabobank Almere
  • Rabobank Flevoland
  • Rabobank Noordoostpolder/Urk
  • Top en Top Schoonmaak Lelystad
  • Mind at Work
  • Knipscheer infrastructuur
  • A. de Jonge

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!