Vaar en wagenexcursie door Natuurpark Lelystad

Combineer een wagenexcursie met een vaarexcursie en ontdek het hele park.

Vaar- wagenexcursie

Ontdek het hele park vanaf zowel het water als vanaf de weg. Ga mee met de wagen-vaarexcursie en combineer een rondrit met de excursiewagen (max 16 pers) met een ronde met de elektrische fluisterboot (max 20 pers). De groep van maximaal 36 personen wordt in twee gesplitst. De ene groep gaat met de excursiewagen en de ander met de boot. Na 45 minuten is er een wisseling. Deze excursie is te reserveren van 1 mei tot en met 31 okt.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 36 personen
Kosten: €280,- per groep

.

Restaurant Harteluk Natuurpark

Combineer je vaar- wagenexcursie met een picknick onderweg, een kop koffie vooraf of een lekkere lunch na afloop. Neem contact op met Restaurant Harteluk en informeer naar de mogelijkheden.

De kosten zijn €280,- per groep, te voldoen in het bezoekerscentrum na afloop van de excursie.

De groepsgrootte is maximaal 36 personen

De groep van maximaal 36 personen wordt in twee gesplitst. De ene groep gaat met de excursiewagen (16) en de ander met de boot (20). Na 45 minuten is er een wisseling. Deze excursie is te reserveren van 1 mei tot en met 31 okt.

De excursie duurt ongeveer 1,5 uur.

Vul het formulier hieronder in en informeer naar de mogelijkheden op de door jou gewenste datum. Let op dat je minimaal 2 weken van tevoren aan moet vragen.

Er is een verhoogde stoep waar de wagen start waardoor instappen in de elektrische wagen makkelijk kan. Vaste rolstoelen kunnen niet mee in de wagen. In de boot kan er wel een vaste rolstoel mee.

De wagen is open aan de zijkanten. Het kan dus fris zijn in de wagen, hou daar rekening mee qua kleding. De boot is ook niet overdekt. In principe gaat de excursie altijd door, tenzij er een weeralarm is afgegeven.

Groepsactiviteit aanvraag

Contactpersoon

Excursie informatie

Gewenste excursie(s)

Informatie over jouw groep

Aanleiding voor de excursie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?