Wagenexcursie Natuurpark Lelystad

excursie elektrische wagen © Fotostudio Wierd

Geniet van de natuur en van elkaar tijdens een bijzondere rit door Natuurpark Lelystad onder begeleiding van een gids. Onze elektrische excursiewagen is ideaal voor degenen die wandelend niet het hele park zouden kunnen bezoeken.

Wagenexcursie Natuurpark Lelystad

Ideaal voor oudere en jongere natuurliefhebbers is een rondrit met de excursiewagen. Onze elektrische wagen is geschikt voor 16 personen en is heel stil, zodat u volop kunt genieten van de natuur. De groep maakt een rit door het park, waarbij de gids op de mooiste plekken stopt om  uitleg te geven over de dieren. 

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 16 personen
Kosten: €140,- per groep

.

Restaurant Harteluk Natuurpark

Combineer je wagenexcursie met een bezoek aan het restaurant. Neem contact op met Restaurant Harteluk en informeer naar de mogelijkheden.

De kosten zijn €140,- per groep, te voldoen in het bezoekerscentrum na afloop van de excursie.

De groepsgrootte is maximaal 16 personen.

De excursie duurt ongeveer 1,5 uur.

Vul het formulier onderaan deze pagina in en informeer naar de mogelijkheden op de door jou gewenste datum. Let op dat je minimaal 2 weken van tevoren aan moet vragen.

Er is een verhoogde stoep waar de wagen start waardoor instappen in de elektrische wagen makkelijk kan. Vaste rolstoelen kunnen niet mee.

Aangelijnde honden zijn welkom in het park. De wagen rijdt echter op sommige plekken door de leefgebieden van de dieren, hier zijn honden niet welkom dus kan het zijn dat je uit moet stappen en met de hond om moet lopen.

De wagen is open aan de zijkanten. Het kan dus fris zijn in de wagen, hou daar rekening mee qua kleding. In principe gaat de excursie altijd door, tenzij er een weeralarm is afgegeven.

Groepsactiviteit aanvraag

Contactpersoon

Excursie informatie

Gewenste excursie(s)

Informatie over jouw groep

Aanleiding voor de excursie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?