I.v.m. coronamaatregelen zijn onze bezoekerscentra beperkt geopend.

Schokland, De Gesteentetuin - geopend op zondagen van 12.00 - 17.00 uur
Almere, De Trekvogel - geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur 
Lelystad, Natuurpark - dagelijks geopend van 12.00 - 17.00 uur 

Volg de aanwijzingen in het bezoekerscentrum voor een veilig en prettig bezoek. Op alle locaties zijn ook de toiletten weer geopend tijdens openingstijden. 

Het Flevo-landschap heeft drie bezoekerscentra in de Provincie Flevoland, in iedere polder een. In de Noordoostpolder De Gesteentetuin, gelegen op het voormalige eiland en UNESCO-werelderfgoed Schokland. In Oostelijk Flevoland het bezoekerscentrum Natuurpark, gelegen in het gelijknamige Natuurpark Lelystad. In Zuidelijk Flevoland Bezoekerscentrum De Trekvogel, ten noordwesten van Almere bij Nationaal Park Nieuw Land. De eigen natuurgebieden Lepelaarplassen, Wilgenbos, Wilgeneiland en Vaartsluislos maken hier deel van uit.

De bezoekerscentra van Het Flevo-landschap zijn ideale start- of eindpunten van uw bezoek aan de nabijgelegen natuurgebieden. De gastheren en gastvrouwen adviseren u graag over de activiteiten en bezienswaardigheden in het natuurgebied. Ook zijn hier speurtochten en rugzakroutes verkrijgbaar voor de kinderen en kunt u excursies boeken. Wilt u begunstiger worden en wilt u meer informatie? De gastheren en gastvrouwen vertellen u hier graag meer over.

Kijkt u links in het menu voor meer informatie over de faciliteiten en mogelijkheden van onze bezoekerscentra.Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!