Voor pers & media

Perswoordvoering

Heb je vragen over Het Flevo-landschap of een actuele kwestie met betrekking tot natuur en landschap in Flevoland? Neem dan contact met ons op via 0320-286111 of mail naar info@flevolandschap.nl (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur).

Over het Flevo-Landschap

Stichting Het Flevo-landschap is opgericht in 1986 en beheert, behoudt, ontwikkelt en ontsluit ruim 5.100 hectare natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Flevoland. De 35 medewerkers en 150 vrijwilligers van Het Flevo-landschap zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor natuur en landschap. Daarbij worden zij gesteund door 12.500 begunstigers, bedrijfsvrienden en samenwerkende partners. Het Flevo-landschap gelooft er in dat het beleven van de natuur zorgt voor meer betrokkenheid bij en een betere bescherming van onze Flevolandse natuur.

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?