Op pad met een natuurgids

© Jasper Pluim

In diverse gebieden van Het Flevo-landschap kun je onder begeleiding van een natuurgids op pad met de groep.

Natuur dichtbij

Deze excursie is het hele jaar door te boeken. De wandelexcursie is bedoeld voor groepen tot maximaal 20 personen. Is jullie groep groter dan 20 personen? Dan is het mogelijk om meerdere natuurgidsen te boeken en de groep op te delen.

De kosten voor de excursie zijn € 80,00 voor een groep van maximaal 20 personen.

Wandelingen op maat

Geïnteresseerd in geschiedenis? Duik samen met de natuurgids in de geschiedenis van voormalig eiland Schokland. Bestaat je groep uit vogelaars? doe je laarzen aan en neem je verrekijker mee en trek de Lepelaarplassen in. In bijna elk gebied van Het Flevo-landschap kun je met een gids op pad. Ook in Natuurpark Lelystad bieden wij naast de vaar-, wagen- en fietsexcursies ook wandelexcursies aan.

 

Veelgestelde vragen

Een wandelexcursie kost €80,- voor een groep van maximaal 20 personen.

Geef minimaal 2 weken van tevoren je wensen aan via het formulier hieronder. Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Dit zal per gebied verschillen. In Natuurpark Lelystad is dat zeker geen probleem. Neem contact met ons op om de wensen door te spreken.

Dat hangt er vanaf in welk gebied je wilt wandelen. In Natuurpark Lelystad zijn de meeste mogelijkheden. Het Flevo-landschap werkt nauw samen met Hajé restaurant. Start je wandeling met een kop koffie met taart vooraf, stop onderweg voor een picknick of lunch in het restaurant of eindig met een borrel. Veel is mogelijk. Hajé en Het Flevo-landschap

Groepsactiviteit aanvraag

Contactpersoon

Excursie informatie

Gewenste excursie(s)

Informatie over jouw groep

Aanleiding voor de excursie

Steun ons werk

Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om de natuur te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Help je mee?