MSW_0907.jpg

Groepsexcursies Natuurpark Lelystad

Groepsexcursie Natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad

In Natuurpark Lelystad leven bijzondere dieren in een natuurlijke omgeving. Zo kunt u oog in oog komen te staan met een wisent, wild zwijn, edelhert, Przewalskipaard of zelfs een eland. Ook leven in het park ooievaars, otters, bevers, moefflons en Pater Davidsherten. De dieren leven in grote leefgebieden dus het is altijd een uitdaging om de dieren te kunnen spotten. Het prachtig onderhouden park heeft kilometerslange goede fiets- en wandelpaden langs de dieren.

Restaurant Hajé Natuurpark

Combineer een exursie in Natuurpark Lelystad met bijvoorbeeld verse koffie met gebak of een lekkere, gezonde lunch. In het hart van Natuurpark Lelystad ligt restaurant Hajé Natuurpark. Ook voor feesten, partijen en jubilea is het Natuurpark een bijzondere locatie. Hiervoor staat het restaurant en de naastgelegen zaal ter beschikking maar ook de Waterlely, een apart gebouw midden in de natuur. 

Aanvraagformulier groepsexcursie

Excursies op aanvraag voor kleine groepen zijn op dit moment nog steeds mogelijk. Neem contact met ons op!

Wandelexcursie

Uw groep wandelt door het Natuurpark met een gids die u allerlei wetenswaardigheden over de dieren en planten vertelt. Deze excursie kunt u het hele jaar door boeken. Voor groepen met meer dan 20 personen kunt u meerdere gidsen boeken.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €80,- per groep

Excursiewagen

Ideaal voor oudere en jongere natuurliefhebbers is een rondrit met de excursiewagen, De Salamander. Deze elektrische wagen is geschikt voor 20 personen en is heel stil, zodat u volop kunt genieten van de natuur. Uw groep maakt een rit door het park, waarbij de gids op de mooiste plekken stopt om u uitleg te geven over de dieren. 

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €140,- per groep

Fietsexcursie

Ontdekt u het Natuurpark liever per fiets? Met 18 km aan fietspaden bent u niet snel uitgefietst. De gids brengt u naar de mooiste plekjes van het park en stopt regelmatig om een toelichting te geven. Deze excursie is het hele jaar beschikbaar. Uw groep kan zelf fietsen meenemen, of fietsen huren voor €5,50 per stuk. Hiervoor dient u wel te reserveren. Er zijn maximaal 15 fietsen beschikbaar.

Duur: 1,5 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 personen
Kosten: €80,- per groep (exclusief fietsenhuur)

Aanvraagformulier groepsexcursie

Excursies op aanvraag voor kleine groepen zijn op dit moment nog steeds mogelijk. Neem contact met ons op!

_DFO0961-Natuurpark-Het Flevolandschap-Ernst Dirksen Fotografie-20170509-2.jpg

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!