Begroet de Zomer op zondag 25 juni

IMG_0647.JPGwoensdag 14 juni 2017

Kom lekkers proeven op de streekmarkt, ontdek de natuur van De Lepelaarplassen en doe mee aan leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. Begroet de zomer is een gezellig evenement van Het Flevo-landschap voor het hele gezin. Kom dus langs op zondag 25 juni tussen 11:00 en 17:00 uur bij bezoekerscentrum De Trekvogel aan het Oostvaardersdiep 16 in Almere tegenover de Blocq van Kuffeler.

Proef jam, honing, oerbrood of appelsap uit Flevoland. Koop onbespoten plantjes en eet biologische soep of een pannenkoek met stroop. De biologische boerderij ijsjes zijn zelfs zo lekker dat mensen er graag een paar kilometer voor omfietsen. Op de streekmarkt van Begroet de Zomer zijn zondag nog veel meer lekkere en biologische producten te koop.

Dieren dichtbij
Al eens een bever en zijn grote tanden van dichtbij gezien? In Bezoekerscentrum de Trekvogel zijn de bever en andere bewoners van het gebied De Lepelaarplassen van dichtbij te bewonderen. Hier krijg je antwoord op vragen als hoe leven uilen leven en wat eten zij? Ook wordt er geknutseld en geschilderd. Buiten is een sportief hindernissenparcours en kun je een potje boerengolf spelen of de uitdaging aangaan om de hoogste piramide te bouwen.

Rondslenteren
Kunstenaars uit de regio tonen  op het Monmartrepleintje hun werk en geven inspirerende workshops waar zij de fijne kneepjes van het aquarel schilderen, boetseren of houtbewerking onthullen. bezoekerscentrum De Trekvogel is te vinden aan het Oostvaardersdiep 16 in Almere. De toegang is gratis. Een kaart om deel te nemen aan diverse activiteiten kost €5,-. Meer informatie: www.flevo-landschap.nl/begroetdezomer.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!